Wave

> Wave 8

 

Wave9

Превземи: Wave 9

Покривајќи примерок од 52,000 испитаници од 78 земји низ светот, Wave 9 – Значењето на моментите се надоградува на десетгодишното следење на социјалните медиуми на светско ниво и е најголемата и најдолготрајната студија од овој тип.

Овогодинешната студија покажува дека разбирањето на тоа како корисниците се чувствуваат во секојдневните „моменти“ им дава на огласувачите моќни насоки за тоа како да ги креираат вистинските пораки и како да ги дистрибуираат преку вистинските канали.

Студијата ќе биде лансирана во Лондон на 28 февруари 2017 година, затоа следете нѐ за повеќе детали. Во меѓувреме, за да пристапите до претходните студии на Wave и да дознаете повеќе за историјата на овој проект, посетете го wave.umww.com

Заинтересирани да дознаете повеќе?