Wave

Wave 8 на UM открива нов јазик на содржината во целиот регион.

Wave8

Секоја година UM го лансира најновото издание на својата неприкосновена глобална истражувачка серија, Wave. Оваа година ги презентиравме нашите студии за локалните пазари на многу посетени настани во Белград, Загреб и Скопје.

Сега веќе во неговата осма година, Wave е најдолготрајниот и најголемиот набљудувач на социјалните медиуми во светот, а овогодинешниот Wave 8 – Јазикот на содржината анкетираше 50.000 активни интернет корисници во 65 земји.

Wave 8 се фокусира на феноменот на „Содржината“, што претставуваа таа, зошто ја споделуваме и како брендовите можат да ги искористат тие информации за да создадат позначајни и поефективни кампањи.

 

SlideWave8

Кликнете тука  за да ги видите и симнете презентациите за локалните пазари и да ја погледнете новата Wave 9 студија до крајот на 2016 год. Во меѓувреме, Ве молиме контактирајте н на wave@universalmedia.mk доколку имате други прашања.

За глобалниот вебсајт на Wave, со податоци од другите светски пазари, Ве молиме кликнете тука