За нас

Ние веруваме дека со подобро разбирање на податоците и поголема креативност постигнуваме  подобри резултати за нашите клиенти во медиумските моменти кои ги препознаваме како најрелевантни за потрошувачите.

Ние сме креативна медиумска агенција која настојува да ги избрише границите помеѓу медиумите и креативноста, податоците и содржината, и науката и уметноста.

Во регионот на Југоисточна Европа, агенцијата UM е дел од I&F Mediabrands (сопственост на Across Media Holding), еден од водечките комуникациски системи со агенции на пазарите во Србија, Бугарија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Словенија, Северна Македонија, Црна Гора и Албанија и со повеќе од 200 медиумски експерти кои внесуваат иновации во кампањите на голем број клиенти, меѓу кои Nestlé, Ahold Delhaize, Bambi, Imlek, A1, Johnson & Johnson, Carlsberg, Air Serbia, Banca Intesa, Dr Theiss. .. 

Како дел од компанијата IPG Mediabrands, глобалната мрежа на UM работи во повеќе од 100 земји и вработува преку 4.800 луѓе.

Мисија

UMMission

Клиенти

 

Picture23Picture30Picture31Picture19    Picture28Picture12Esensa-LogoPicture26ebbdefcd43-150x150 (1)Milsing logoPicture14Picture22Picture5 Hoffmann-La_Roche_logo.svgWilkinson_Sword_logo_logotypeavon-logo-59C3CA65E8-seeklogo.com

Услуги

UM-Services