• 50 проценти од глобалното дигитално огласување се одвива на мобилните уреди

  • UM ги соопшти резултатите од Wave 9, глобалното истражување за навиките на корисниците на социјалните медиуми

  • Катарина Костиќ: Ако мислевте дека медиумските агенции се здодевни, страшно се лажете

  • Биљана Колаковиќ: Формула за стекнување доверба